Borink

life is short, a luv story was wrong, wanna do u to hate me. but i can't, everything was wrong, all is my fault. it nothing left, juz let it be. borink . all about me is here .

My Luvly Famly


xkn nk view ja..??komen la sama

Sunday, July 31, 2011

SELAMAT BERPUASA - Happy Fasting - Ahlan Wa Sahlan Ramadhan

Selamat Berpuasa semua umat Islam
tp..ne kali ke-tiga berpuasa tanpa arwah ayah..
smoga roh beliau dicucuri rahmat Ilahi..
syukur dpt berpuasa lg kali ni..bersama Ibu tersayang..

Northern 1/10 Touring EP & M-Chassis Challenge 2011 - 30.07.2011

Race kat Stadium Kedah Darul Aman
wakil PRCC 4 0rang..
- Aik - Koden - Awie - Boceh -
1/10 Touring
M-Chasis
nak tgk gambaq.?
<< sila klik sini >>
nak tgk lg gambaq.?
<< sila klik sini >>
ada lagi gambaq..!
<< sila klik sini >>

RC EP ZAGI

cara nak sejukkan enjin keta rc

RC car tunning, prepare for Malaysian Invitational Race - PRCC ( Perlis , Malaysia )

RC Plane Piaget Hovering - by PRCC member ( Perlis , Malaysia )

RC Plane Piaget - by PRCC member ( Perlis, Malaysia )

RC AcroMaster 3D maiden flight - by PRCC member ( Perlis, Malaysia )

Northern 1/10 Touring EP & M-Chassis Challenge 2011 - 30.07.2011 (01)

Northern 1/10 Touring EP & M-Chassis Challenge 2011 - 30.07.2011 (02)

Northern 1/10 Touring EP & M-Chassis Challenge 2011 - 30.07.2011 (03)

Northern 1/10 Touring EP & M-Chassis Challenge 2011 - 30.07.2011 (04)

Northern 1/10 Touring EP & M-Chassis Challenge 2011 - 30.07.2011 (05)

Thursday, July 28, 2011

sick

demam + sakit kepala + selsema + sakit dada + tak larat
= M.C xyah p keja..!!



mak aku pun siap selsema..abg aku pun sama..huhu
tp xpa, masing2 dah aku bawak p jumpa doc..
cuti 28/07/2011 - keja 29/07.2011

jalan2 - 27/7 Penang - 28/7 Kangar

jalan2 jer dgn famly..
klu nak tgk pict lg..?
<< sila klik sini >>

Monday, July 25, 2011

No Idea

xda idea dah nk update.

Nuw Office - IPD KANGAR

rasanya lama dah aku blk keja kt Perlis..
best 0000...
badan pn smakin naek..hahahhaa
ckp byk pn x guna..
klu nk tgk pict aku kt opis..klik jer link2 kt bwh ne..

<< klik sini >>
&
<< klik sini >>

KELAB REKREASI RADIO KAWALAN JAUH KANGAR

-- ne la kelab aku join bila blk kg ne --

KELAB REKREASI RADIO KAWALAN JAUH KANGAR


-- LATAR BELAKANG KELAB REKREASI RADIO KAWALAN JAUH KANGAR --

Kelab Rekreasi Radio Kawalan Jauh Kangar (dulunya dikenali sebagai “Perlis Remote Control Club”) telah ditubuhkan pada Mac 2009 dan telah berdaftar dengan Pendaftaran Badan Sukan pada 7 Julai 2010 (Nombor sijil perakuan pendaftaran: No. 3846/2010). Kelab ini mendaftarkan keahlian dibawah badan sukan adalah kerana hobi bermain dan mengawal kereta kawalan jauh merupakan sejenis sukan permotoran yang sangat digemari di seluruh dunia.

Kelab ini telah beroperasi di G16, Dataran Usahawan Negeri, Jln Kampung Bakau, 01000 Kangar. Keahlian kelab ini telah mencecah seramai 32 orang dan hampir kesemua mereka masih aktif dalam menjalankan aktiviti kelab ini. Kelab ini telah menyewa tempat letak kereta di Dataran Usahawan Negeri yang dipunyai oleh Perbadanan Kemajuan Ekonomi Negeri Perlis untuk dijadikan sebagai litar sementara bagi membolehkan semua ahli dan bukan ahli bermain dan berlatih untuk mengawal kereta kawalan jauh. Pihak kelab juga sedang berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan litar tetap memandangkan litar sementara sekarang akan tamat tempoh sewaannya.

Kelab Rekreasi Radio Kawalan Jauh Kangar ini telah pun berjaya menganjurkan beberapa siri kejohanan perlumbaan kereta kawalan jauh sepanjang tahun 2009 dan 2010. Kejohanan-kejohanan seperti ini adalah penting kerana melalui kejohanan, kita dapat mencungkil bakat-bakat baru yang boleh di ketengahkan untuk menjadikan seseorang yang minat terus fokus kepada menjadi salah satu karier sukan bagi kemajuan diri, bangsa dan negara. Kejohanan yang diadakan di negeri ini juga akan memberi suntikan ekonomi kerana apabila kejohanan diadakan, seluruh pelumba dan peminat kereta kawalan jauh akan datang ke Ngeri Perlis ini.

Kelab ini juga telah melahirkan beberapa jaguh lumba kereta kawalan jauh yang amat disegani diseluruh asia tenggara. Ramai ahli kelab yang meyertai kejohanan diluar Perlis dan Malaysia memberi saingan sengit hingga sebahagian darinya amat digeruni bila mereka mendaftarkan nama untuk meyertai kejohanan.

-- PENGALAMAN PENGANJURAN --

PERINGKAT KEBANGSAAN

a) Menganjurkan pertandingan “Perlis Open 2008 Round 1” yang telah disertai seramai 60 peserta pada 2hb. November 2008.

b) Menganjurkan pertandingan “MNC (Malaysia National Championship Round 3)” yang telah disertai seramai 70 peserta pada 16hb. Mei 2009.

c) Menganjurkan pertandingan “Perlis International Challenge Race 2010” yang telah disertai seramai 105 peserta pada 1 Ogos 2010.

PERINGKAT ZON UTARA

a) Menganjurkan pertandingan “Perlis Open 2008 Round 2” yang telah disertai seramai 50 peserta pada 28hb. Disember 2008.

b) Menganjurkan pertandingan “Perlis Open 2009 Round 1” yang telah disertai seramai 50 peserta pada 9hb. Ogos 2009.

-- LOGO KELAB REKREASI RADIO KAWALAN JAUH KANGAR --

BIRU

Melambangkan Semangat Perpaduan yang utuh di kalangan ahli-ahli kelab

KUNING

Melambangkan Semangat 1 Malaysia yang tinggi di kalangan ahli-ahli kelab

MERAH

Melambangkan Semangat Juang, Berani, Cekal dan Tabah.

-- CARTA ORGANISASI KELAB --

PENGERUSI

Dr. Hashini Hashim

TIMBALAN

En. Rozain Md. Ross

SETIAUSAHA

En. Muhammad Hafidz Baharudin

TIMBALAN SETIAUSAHA

En. Shahrizal Shaharudin

BENDAHARI

En. Armizi Ahmad

TIMBALAN BENDAHARI

TEOH TEAN IAK

JAWATANKUASA

En. Amir Shukri Haron

En. Farizal Salim

En. Anas Mohd Abidin

En. Zakri Saari

En. Erwan Elias

En. Roslan Ahmad

AHLI

En. Muhammad Shahril Ahmad Haris

En. Hasrizal Johari

En. Mior Fauzi Abdul Rahman

En. Muhammad Kamil Shahadan

En. Mohd Anas Mustafa

En. Nor Afendi Othman

En. Mohd Hadzry Abd Rahman

En. Nor Narawi Mahadzir

En. Mohd Syafiq Nazmi

En. Ahmad Zahir Kasim


FACEBOOK

KELAB REKREASI RADIO KAWALAN JAUH KANGAR

<< SILA KLIK SINI >>


Langkawi 5 & 6 Mei 2011

ne best...
p bercuti oOoOo kat Langkawi..
p dgn My Mum, Future Wife & Mother In Law
peace yawr...
aku & dia a.k.a paksu & mksu a.k.a chenz & aniemne mstila aku dgn mak aku..
bakal berbisan nt..

maksu & her mom (or my future mom in law)
berjalan dengan bakal mak mentua..

*** ---------- ***

Album Langkawi 5 & 6 Mei 2011

<< klik cni klu nak tgk gambaq lagi >>

My Ex-Housemates

td belek2 album dlm fb nmpk lak pic kawan2 umah aku mesa kat Putrajaya..best la pulak bila tgk..rasanya ak penah post dlu gambaq depa dlm blog aku.. tp xpa..aku post skali lagi..hahahha
aku , pokmat , edel , pesal , pokyas , din
din..dah kawen, anak sorg..
edel..dah kawen, anak sorg..
pesal..dah kawen, anak sorg..
pokyas..dah kawen, anak xda lg..coming soon..
pokmat..dah kawen, anak sorg..

***-----------------------------***
yg pastinya..aku ja x kawen2 lg..
insyaAllah ada jodoh nt aku jemput kenuri..
dgn si dia ni la aku nak kawen..
doakan aku cepat kawen geng...
ala emak kawen kan aku..

My Housemates Album
<< klik cni klu nak tgk gambaq lg >>

Batu Kawan Track - 20 March 2011

ne lak p Penang..
gambaq geng2 aku p bashing..
gambaq race tatau dok mana..hahaha
ikot ja..x maen pon..hahhaha
nak tgk gambaq..?

Batu Kawan Track - 20 March 2011

<< klik ja kat cni >>

Perlis Cup 2011 GP.EP Series 1 on 13 March 2011

ne lak race kat Perlis..
club yg aku join anjurkan race ne..
nk cta byk pn tatau..x ingt dah..hahahha..


Perlis Cup 2011 GP.EP Series 1 on 13 March 2011 - Album 1 -

<< klik cni klu nak tgk gambaq >>


Perlis Cup 2011 GP.EP Series 1 on 13 March 2011 - Album 2 -

<< klik cni klu nak tgk gambaq >>


Perlis Cup 2011 GP.EP Series 1 on 13 March 2011 - Album 3 -

<< klik cni klu nak tgk gambaq >>


Perlis Cup 2011 GP.EP Series 1 on 13 March 2011 - Album 4 -

<< klik cni klu nak tgk gambaq >>


Perlis Cup 2011 GP.EP Series 1 on 13 March 2011 - Album 5 -

<< klik cni klu nak tgk gambaq >>

13.02.2011 - GP MNC 1.8 & 1.10 ROUND 1, Titiwangsa

blk ja kg mula2 terpikat, dekat maen keta ctrl..
tp la ne x maen dah..hahahha..
kt bw ne pic ak ikot geng keta ctrl
p race kat Titiwangwa..

13.02.2011 - GP MNC 1.8 & 1.10 ROUND 1, Titiwangsa - Album 1

13.02.2011 - GP MNC 1.8 & 1.10 ROUND 1, Titiwangsa - Album 2

13.02.2011 - GP MNC 1.8 & 1.10 ROUND 1, Titiwangsa - Album 3

** blog update **


lama btul la x update blog aku ne..
rasanya mcm2 perkara yg dah blaku..
yg pnting, aku dah blk keja kt kg..hahahhahahahha
Blog Widget by LinkWithin

A Borink day of my life

bezday aku

haha..sila berikan hadiah nanti..jgn lupa lak..bezday ak on 11st September..thn 2010 dh lps,tggu thn 2011 lak..